marți, aprilie 08, 2008

Stiri

1.Crime: Astazi un student la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a omorat un tantar pe care la vazut zburand prin camera. Autorul crimei a parasit indata locul faptei si a ramas nepedepsit deoarece avea pile la Instanta Natura, care nu a gasit dovezi pentru ca diferenta pe scara evolutiei speciilor este enorma.
2.Violuri: Nu avem astazi.
3.Astazi 8 aprilie 2008 am inaugurat prima editie a "stiriilor cretinoide, la naiba" ca sa citez una dintre cele mai cunoscute crainice, insa acest buletin de stiri este adaptat blog-ului meu.

Sport

Astazi 8 aprilie 2008 am facut un sport extrem. Am mers cu metroul la 8 dimineata de la statia Dristor la statia Izvor. In ciuda mirosul garniturii de metrou care circula inca din "epoca de aur" si a densitatii de 15 persoane pe metru patar, am reusit sa ajung la Statia Izvor pastrandu-mi micul de jun intre stomac si faringe.

Meteo

Astazi 8 aprilie 2008 , termometrul rosu din Piata Unirii arata 23 de grade Celsius, iar cel verde 21, asta la ora 15:24 cand am trecut eu pe acolo, simteam niste vant pe la urechea stanga si deoarece eu ma indreptam spre "Casa Noastra", adica in directia vest, targ geniala concluzie, deci vatul bate astazi de la sud . Presiunea aerului habar n-am. Presupun, insa ca este in valori normale deoarece inca mai suntem in viata.